MEDLEMMER TIL ADVISORY BOARD SØGES!

Kan iværksættere bidrage til mere bæredygtighed inden for fødevarer?

Kan vi producere højkvalitetsprodukter til fornuftige priser uden at presse lønninger eller skade jorden?

Har du mulighed for - og lyst til - at hjælpe?

  1. Jeg har viden og idéer, men jeg mangler sparring og andre vinkler, indsigter i fødevarebranchen og ny viden, som kan hjælpe mig med at finde den rigtige vej og de rigtige samarbejdspartnere.
    Økonomisk indsigt: Kan du hjælpe med bæredygtige forretningsmodeller inden for fødevarer?
  2. Markedsføring: Har du viden om markedsføring af fødevarer og lyst til at hjælpe med at lave en strategi og nogle gode prioriteringer?
    Brancheerfaring: Kan du bidrage med viden eller erfaring fra fødevarebranchen?
  3. Jeg ønsker at opnå vækst men ønsker også at holde fast i, at produktet og alt omkring produktet skal gøres så bæredygtigt som muligt.
    Samtidig er prisen vigtig, fordi jeg ønsker, at produkterne er til de mange. Jeg vil gerne indgå i tillidsbaserede partnerskaber, hvor vi kan arbejde sammen og hjælpe hinanden til vækst og bæredygtighed.
  4. DET PRAKTISKE
    Det er en ulønnet opgave, og derfor skal du være motiveret til at gøre en forskel.
  5. Jeg forestiller mig, at vi bliver 3-4 i medlemmer afhængig af kompetencerne. Jeg ønsker, at vi starter med et introduktionsmøde hvor vi møder hinanden (fysisk hvis muligt) og hvor jeg præsenterer virksomheden med status og mine idéer.
    Efter et par uger kunne jeg tænke mig at vi holder et brainstormingsmøde, hvor alle har forslag idéer med, og vi bliver enige om en prioritering.
  6. Derefter forestiller jeg mig at vi holder møder 4-6 gange om året, og at jeg rækker ud til jer, når der er brug for det - selvfølgelig kun i det omfang vi bliver enige om.
    Processen: Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser og spørgsmål så hurtigt som muligt, helst inden for 2 dage. Jeg vil gerne have en samtale, hvor vi finder ud af, om vi har det rigtige match. Hastigheden af processen bestemmes af antallet af henvendelser og de kompetencer, som hver især kan bidrage med.
  7. Ved interesse, skriv til kontakt@kernekaer.dk
    .

Om KerneKær ApS

Jeg hedder Cristina Cvitanich og står bag KerneKær ApS, som jeg oprettede den 25. marts 2021.  

 Jeg har læst biokemi, har en ph.d. i Molekylærbiologi og en masse års erfaring som forsker.

banner
Image

Min egen diæt

I forbindelse med mine forskningsprojekter har jeg deltaget i flere nationale og internationale konferencer, hvor forskere har præsenteret den seneste viden om fødevarer og ernæring. 

 Gang på gang bliver det tydeliggjort, hvor vigtige fødevarer er for vores helbred, og hvordan vores krop og tarmflora tilpasser sig det, vi spiser. 

Det er altid spændende for mig at få ny viden om ernæring og fødevarer, at prøve nye råvarer og selv finde på opskrifter og måder at tilberede mad på. 

Keto blev startskuddet

I 2019 startede min mand på Keto diæt efter at have læst, at den skulle være god og antiinflamatorisk. 

 Lidt modvillig prøvede jeg det også. 

 Den første uge var ikke sjov, da jeg blev ret syg. Efter den første uge begyndte jeg at få det bedre. 

 Jeg tæller ikke kalorier, men er faktisk stoppet med at spise fødevarer med tilsat sukker, stivelsesholdige produkter og de fleste frugter undtagen bær.

banner
Image

Keto blev startskuddet

Men jeg savnede brød. 

Jeg har altid været glad for brød men det er ikke foreneligt med ketodiæten. 

Kunne jeg bare få en kiks med ost?  En kiks med fibre i?

Det blev starten på udviklingen af KerneHaps, som er det første produkt i KerneKær ApS.

KerneHaps - kiks med god samvittighed

“Jeg har udviklet KerneHaps for at få flere fibre, mens jeg fulgte ketodiæten”

Min ide var at have så lidt sukkerstoffer eller stivelse som muligt, da stivelsen bliver omdannet til sukker i vores krop. 

Efter en del forsøg lykkedes det at lave en kiks, som hurtigt blev populær blandt gæster og familiemedlemmer. 

Kiksene kan spises med ost, med pålæg, som mellemmåltid eller som snack. Og med god samvittighed! 


banner
Image

Min baggrund

Jeg blev overbevist om, at det er så godt et produkt, at jeg valgte at starte en mindre produktion, som nu skal være til glæde for mange flere. Nu arbejder jeg på, at KerneHaps bliver tilgængelige i forskellige butikker. .

Udnyttelse af lokale restprodukter til nye low-carb fødevarer

KerneKær ApS har fået tilsagn fra LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern, om tilskud til et projekt som skal bidrage til at bruge forskellige retsprodukter til at fremstille nye low carb produkter. 

Jeg er rigtig taknemlig for at jeg har fået denne mulighed for at udvikle nye produkter.

Projektet er gået i gang og på Food Expo i Herning 27-29/3/2022 kunne jeg præsentere 2 nye varianter af KerneHaps som indeholder hørfrøprotein, en restprodukt fra olieproduktionen fra Nyborgaard. 

De to nye varianter bliver kaldt rosmarin og salt.